Α΄ τάξη, Β2, Β4, Γ΄ Τάξη 12/05/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αρχείο pdf

Γ΄ Τάξη 04/05/2020 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ διευκρίνιση αρχείο pdf

Γ΄ Τάξη 07/04/2020 έρευνα αρχείο pdf

Β2 - Β4 03/04/2020 μελέτη βιομηχανικής μονάδας διευκρίνιση αρχείο pdf

Α΄ Τάξη 27/03/2020

Να επιλέξετε ένα τεχνολογικό δημιούργημα όποιο θέλετε, π.χ. αυτοκίνητο, αεροσκάφος κτλ από οποιοδήποτε τεχνολογικό τομέα θέλετε, να πληροφορηθείτε για την ιστορία του, την κατασκευή του, τη χρησιμοποίηση του και ότι άλλο μπορείτε να πληροφορηθείτε, μέσα από το διαδίκτυο, περιοδικά, βιβλία και από όπου αλλού μπορείτε, να γράψετε στο τετράδιο Τεχνολογίας ότι ερωτήσεις σας δημιουργήθηκαν με απορίες πάνω σε αυτά που μελετήσατε και όταν ανοίξει το σχολείο θα εξηγήσουμε και θα αναλύσουμε όλα αυτά στο εργαστήριο Τεχνολογίας, με τη συμμετοχή όλων των μαθητριών και μαθητών!

Καλή συνέχεια!!

27/03/2020

Ο καθηγητής

Β. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Α΄ Τάξη 14/03/2020

  • Να περιγράψετε και να σχεδιάσετε -κατά προσέγγιση- το ατομικό έργο που κατασκευάζετε.
  • Να αναφέρετε τα εργαλεία και υλικά που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και αυτά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη συνέχεια του έργου.
  • Να αναφέρετε τη διαδικασία της μέχρι τώρα κατασκευής.

Να τα γράψετε σε σελίδες χαρτιού μεγέθους Α4, με απλά λόγια και να παραδοθεί η γραπτή εργασία, μετά το άνοιγμα του σχολείου, στον καθηγητή!!

Ο καθηγητής

Β. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

 

Β2 - Β4 14/03/2020

  • Να αναφέρετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όλων των στελεχών μίας βιομηχανικής μονάδας, σαν αυτή που ομοίωμα της κατασκευάζουμε σε μακέτα στο σχολείο ή όποια άλλη θέλετε!

Η εργασία, που θα είναι ατομική, να γραφτεί σε χαρτί μεγέθους Α4 και να παραδοθεί μετά το άνοιγμα του σχολείου, στον καθηγητή!!

Πηγές πληροφοριών: Σχολικό βιβλίο, διαδίκτυο, ή όποια άλλη πηγή έχετε!

Ο καθηγητής

Β. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

 

Γ΄ Τάξη 14/03/2020

  • Στα πλαίσια της εφαρμογής της μεθόδου "Έρευνα Και Πειραματισμός", να αναφέρετε τον τρόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολική ενέργεια, τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει και που μπορεί να εφαρμοστεί!!

Θα ερευνήσετε το θέμα, μέσα από όποιες πηγές πληροφοριών μπορείτε και θα απαντήσετε σε χαρτί μεγέθους Α4. Η γραπτή εργασία, που θα είναι ατομική, να παραδοθεί μετά το άνοιγμα του σχολείου στον καθηγητή.

Ο καθηγητής

Β. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Διευκρίνηση για όλες τις τάξεις:

Το χαρτί μεγέθους Α4 το προτείνω επειδή είναι μεγαλύτερο. Αν δεν έχετε, μπορείτε να γράψετε και σε μικρότερα φύλλα, από τετράδιο !!