Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος στο σχολείο μας υλοποιείται ένα πρόγραμμα με τίτλο: «Ερευνώντας την διεπιστημονική σημασία των λέξεων, για μια ολιστική θεώρηση της γνώσης». Θέμα του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η αναζήτηση των επιστημονικών εννοιών, το περιεχόμενό τους καθώς και το ταξίδι τους σε ποικίλες γνωστικές περιοχές από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.

Σκοπός του προγράμματος είναι να καταστούν οι μαθητές ικανοί να αναγνωρίζουν την ενότητα της επιστημονικής γνώσης, μολονότι αυτή διαπερνά διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, όπως είναι οι θετικές και οι θεωρητικές επιστήμες.

Θεματικές ενότητες: Γλώσσα και Φυσική, Γλώσσα και Χημεία, Γλώσσα και Μαθηματικά, Γλώσσα και Λογοτεχνία, Γλώσσα και Πολιτισμός.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου 2018 και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 13.45 έως τις 15.30 στον χώρο του Γυμνασίου. Υπεύθυνες του προγράμματος είναι οι καθηγήτριες: Μαρία Κούτα, Φιλόλογος (ΠΕ02) και Μαρία Παντερή, Φυσικός (ΠΕ04.01).

Εφόσον το παιδί σας επιθυμεί να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα κι εσείς δέχεστε να συμμετέχει, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες καθηγήτριες προκειμένου να συμπληρώσετε σχετική υπεύθυνη δήλωση.

                Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια                                                                                                 Οι καθηγήτριες

                                                                                                                                                 

Τριανταφυλλιά  Στρίγγλου                                                                              Μαρία Κούτα

                                                                                                                       Μαρία Παντερή