ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 6947075457

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018

Νέα Ερυθραία 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων καλωσορίζει στη σχολική μας κοινότητα τους μαθητές και μαθήτριες της Α τάξης, τους γονείς & κηδεμόνες τους. Εύχεται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες υγεία, καλή πρόοδο, δημιουργικές και ευτυχισμένες στιγμές εντός κι εκτός σχολείου και καλή δύναμη σε όλες τις οικογένειες.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει και πάλι αντιμέτωπους με τα μεγάλα προβλήματα της υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στο σχολείο μας με πολλές ελλείψεις όσον αφορά τις σχολικές υποδομές.

Τα κυριότερα προβλήματα που διεκδικούμε να αντιμετωπιστούν επειγόντως από το Δήμο είναι :

· Η διαμόρφωση αξιοπρεπών αιθουσών διδασκαλίας και για τα 14 τμήματα του σχολείου μας και η διαμόρφωση νέας αίθουσας μουσικής

· Η ανακαίνιση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, η σκηνή της οποίας είναι πλέον επικίνδυνη.

· Η ανακαίνιση όλων των τουαλετών

· Η άρση της επικινδυνότητας της δεξαμενής καυσίμου στο λεβητοστάσιο

· Η επίστρωση του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα

 

Το ΔΣ τη φετινή χρονιά, παράλληλα με τον αγώνα για τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων θα συνεχίσει τη δράση του στους άξονες:

- Διοργάνωση συζητήσεων ? εκδηλώσεων για θέματα που ενδιαφέρουν τους γονείς και κηδεμόνες

- Διοργάνωση εκδηλώσεων για τους μαθητές και μαθήτριες

- Συμβολή στον εμπλουτισμό τους σχολικού προγράμματος σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων

- Ενδυνάμωση της συνεργασίας με τη μαθητική κοινότητα

- Αντιμετώπιση γενικότερων προβλημάτων της εκπαίδευσης μέσα από την εκπροσώπησή του Συλλόγου μας στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηφισιάς.

Επίσης φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε μια ζώνη απογευματινών δημιουργικών αθλητικών, καλλιτεχνικών κλπ δραστηριοτήτων για τους μαθητές και μαθήτριες (ανάλογα με τη συμμετοχή που θα υπάρξει)

Οι συνεδριάσεις του ΔΣ του Συλλόγου μας γίνονται στο σχολείο και είναι ανοικτές για όλους τους γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν.

Η ενημέρωση των γονέων από το ΔΣ γίνεται :

- Με αναρτήσεις στον πίνακα ανακοινώσεων

- Με αποστολή ανακοινώσεων μέσω των μαθητών/τριων

- Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εφόσον έχουμε στη διάθεσή μας την ηλ. διεύθυνση)

- Μέσω facebook «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Νέας Ερυθραίας» Μπορείτε να μας αποστέλλετε μηνύματα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. -

ΥΓ Οι γονείς της Α τάξης μπορούν να καταβάλλουν τις συνδρομές τους κατά την διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που οργανώνει το Σχολείο στις 27 Σεπτεμβρίου

Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ