{jcomments on}{jcomments off}

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

syllogosgymnasio@gmail.com - 6947075457


ΠΡΟΣ

Πρόεδρο Ββάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ζαπάντη

Πρόεδρο ΔΕΠ, κα Καραλή

Προϊσταμένη τεχνικής υπηρεσίας κα Γιαννιτσοπούλου

Κοιν.

Δ/ντρια Γυμνασίου Ν. Ερυθραίας

15μελές Συμβούλιο Μαθητικών Κοινοτήτων

Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Κηφισιάς

Αρ. Πρωτ. 17

23 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Σε συνέχεια της επιστολής μας με Αρ. Πρωτ 13/3-7-2017 και 16/13-9-2017 και σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Σχολικής Κοινότητας, υπενθυμίζουμε ότι στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας εξακολουθούν να υπάρχουν τα κάτωθι επείγοντα προβλήματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του σχολείου και την ασφάλεια των μαθητών/τριων.

1) ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ : Αντικατάσταση φθαρμένης δεξαμενής καυσίμου, έλεγχος διαρροών, συνολικός έλεγχος και τυχόν επισκευές ηλεκτρολογικής -μηχανολογικής εγκατάστασης.      

2) ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ : Αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών που είναι πολύ επικίνδυνα.  Η αίθουσα ήταν παλιά αποθήκη και ως εκ τούτου δεν προβλεπόταν θέρμανση. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο καλοριφέρ να τοποθετηθεί κλιματιστικό, είτε να βρεθεί άλλος τρόπος θέρμανσης.

3)  ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ : Άμεση αποκατάσταση γυψοσανίδων σκηνής και μέριμνα για την πλήρη ανακαίνισή της σε δεύτερη φάση, συμπεριλαμβανομένων των τουαλετών . 

4) ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Το δάπεδο έχει φθαρεί και έχουμε συχνά ατυχήματα. Υπάρχει ανάγκη άμεσης επίστρωσης σύμφωνα με τις σχετικές προδιαγραφές.